Jäseneksi

Vireen jäsenenä saat rahanarvoisia etuja, sekä ohjausta eri jaostojen vetäjiltä ja ohjaajilta. Jaostojen kautta sinulla on myös mahdollista saada valmennusapua eri lajiliitoilta.

Uusi jäsen

Ennen seuraan liittymistä uuden jäsenehdokkaan on otettava yhteyttä jonkin Viren jaoston puheenjohtajaan ja täytettävä valintapalkista löytyvä jäsentietolomake.

Sitten tulee liittyneen jäsenen maksaa vuotuinen jäsenmaksu. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen löytyvät sivun alareunasta. Tervetuloa Varpaisjärven Vireeseen!

Huom! Jäsenet täyttävät vain kertaalleen jäsentietolomakkeen. (sen jälkeen olet ”vanha jäsen”)

Vanha jäsen

Seuran jäsenten tulee maksaa seuran JÄSENMAKSU VUOSITTAIN, sivun alareunasta löytyvälle tilille. Hoidathan jäsenmaksusi ajoissa, sillä jäsenmaksut ovat Vireelle merkittävä tulonlähde!

Huom! Seuran jäsen, jos et ole vielä täyttänyt, niin täytä valintapalkista löytyvä jäsentietolomake. Lomake täytetään vain kerran, ei vuosittain.

Kannattajajäsen

Voit tukea Viren toimintaa maksamalla kannattajajäsenmaksun. Kannattajajäsenten tuki on seuralle tärkeää ja maksamalla kannatusmaksun voit auttaa seuran aktiivista toimintaa. Tiedot maksun maksamiseen löytyvät sivun alareunasta.

SAAJAN TILINUMERO: OP FI 63 5501 0350 0702 42 (OKOYFIHH)

SAAJA: VARPAISJÄRVEN VIRE RY

Varpaisjärven Viren jäsenmaksut 2020

AIKUINEN 25,00€

ALLE 16 VUOTIAAT 10,00€

KANNATTAJAJÄSEN 50,00€

Kirjoita viestikenttään jäsenlisenssin haltijan nimi (tai nimet), syntymäaika ja maksun summa.