VIRE 70v.

15.11.2015

Vireen 70-vuotisjuhla oli eritäin onnistunut, mukava ja lämminhenkinen tapahtuma. Kiitos siitä kuuluu yleisölle jota oli paikalla noin satakunta, mm. uusia ja entisiä seuran jäseniä ja puheenjohtajia. Paikalle oli saapunut myös edustajia kunnasta, liikunnan ja urheilun piirijärjestöistä, sekä naapuri urheiluseuroista! Entisenä Vireeläisenä juhlapuheen pitänyt Minna Tanskanen, LitT, sai myös ansaitusti mahtavat aplodit!

Sävel ja sanat: LIISA MÄKITÖRMÄ

’VANHA HOLVIKIRKKO’

NYT JUHLAN AIKA ON, KUTSU KÄY, KANSA SAAPUU

NYT KAIKKIALTA SAFOXIIN VIRETTÄ JUHLIMAAN.

OL' VUOSI NELKYTVIIS JOUKKO PIENI KUN PÄÄTTI

NYT VARPAISJÄRVEN NUORET PANNAAN SUKSIN KISAAMAAN.

JA KESÄN TULTUA JUOSTAAN MAASTOSSA KILPAA,

PIAN HYPYT, HEITOT, JUOKSUTKIN SAA MUKAAN VÄKEÄ.

ON SUUNNISTAJIA, PESÄPALLOILIJOITA

JA PORUKASSA PAINONNOSTOKAMPPEET HANKITTIIN

JA ILTAMAT USEIN MYÖSKIN JÄRJESTETTIIN

JA PUHVETTIIN SILLOIN NAISET KAIKKI TARVITTIIN

SIELL' SOITTI EERO AVEN JA KARI TAPIOKIN

JA JUKKA RAITANENKIN LAULOI TANSSEISSA

MYÖS KORIPALLOA SARJASSA VIRE PELAA,

ON LENTOPALLON JA JÄÄKIEKON HARRASTAJIA.

AMPUMARADALTA USEIN PAUKETTA KUULUU,

KUN HARJOITUKSET VETÄÄ SINNE MUKAAN PORUKKAA.

JA MESTARUUKSIA MONI JÄSEN ON TUONUT,

ON HIIHTÄJIÄ, AMPUJIA, VOIMAILIJOITA.

VAIKKA SEURA PIENI ON VOIMAA SIELLÄ VAIN RIITTÄÄ

ON VATTENFALLIN SEURACUPIIN PÄÄSTY KISAAMAAN.

ON VUOSIA TAKANAMME JO KYMMENIÄ,

ON SEURALLA VIELÄ PALJON YSTÄVIÄ.

NYT JUHLIA ME VOIMME, KUN TÄNNE KOKOONNUIMME,

SAAT SEURATYÖSTÄ VOIMAA ARKEEN, PYHÄÄNKIN.

YÖMARATONILLA KANSAA JUOKSEE TAAS KILPAA,

ON PALJON TYÖTÄ, MUTTA MEILTÄ HOMMA ONNISTUU.

TAAS SUNNUNTAISIN SAA KIIRA MOUKARIVUORON

JA LEKA LENTÄÄ KAUAS, ENNÄTYKSET RIKKOONTUU.

NYT JUHLAPÄIVÄNÄ TEILLE KAIKILLE SAAMME

ME KIITOKSEMME TUODA, TÄNNE OOTTE LÄHTENEET

JA SEURALLEMME TOIVOMME VUOSIA LISÄÄ,

JA MUKAAN KAIKKI KANSA URHEILUSTA NAUTTIMAAN